3D-sisustus luo mielikuvia tavaroita liikuttelematta

elokuuta 08, 2018

Toteutimme OP Kiinteistökeskukselle 3 digital styling kuvaa, liittyen aikaisemmin järjestämäämme arvontaan ja siitä seuranneeseen voittoon.


Digital styling, eli 3D-sisustus mahdollistaa asunnon sisustamisen tavaroita liikuttelematta, mikä ei suinkaan tarkoita autenttisuuden puutetta, vaan pikemminkin päinvastoin.

Saamamme palautteen mukaan esimerkiksi kalusteiden tekstuurit ja asunnon ominaispiirteet tulevat tekemissämme 3D-sisustuskuvissa usein, jopa paremmin esille kuin manuaalisesti sisustamalla ja valokuvaamalla. Virtuaalisessa toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana ja voidaan vapaasti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Painavakin sohva on helppo vaihtaa toiseen.

OP Kiinteistökeskukselle tekemissämme 3D-sisustuksissa toimme esiin muutamia eri tapoja kalustaa melko samankaltaiset tilat:

1. Moderni sisustus


2. Skandinaavinen sisustus


3. Urbaani sisustus


Mitä mieltä asiakas oli lopputuloksesta?

OP Kiinteistökeskuksen markkinointiasiantuntija Marko Lehtinen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Digital Styling -kuvia on tilattu Virtual Design Rendering Oy:ltä jo aikaisemminkin. 

Marko kertoo, että on yllättynyt siitä laadusta mihin nykyään päästään, kun sisustetaan valmiin kuvan päälle. Varjojen pehmeys ja luonnollisuus ovat sitä luokkaa, että harjaantumaton silmä ei pysty erottamaan ovatko kalusteet oikeasti paikallaan vai ei.

Milloin 3D-sisustus on erityisesti paikallaan?

Jos on kyse uudiskohteesta, niin tällaiset tuovat esiin mittasuhteita. Kulu siihen verrattuna, että oikeasti vietäisi paikan päälle huonekaluja, on melko pieni. 3D-sisustus antaa mahdollisuuden myös demonstroida vaikkapa eri värisiä tasoja, lattioiden pintamateriaaleja, tyylejä jne.

Autenttista suunnittelua

Markon mielestä on hienoa, miten kuvissa on pidetty kiinni autenttisuudesta. Pintoja ei esimerkiksi korjailla digitaalisesti vaan mahdolliset kulumat ja reiät seinissä tai lattioissa näkyvät myös kuvissa, jolleivat ne jää esimerkiksi taulun tai maton alle piiloon. 

Autenttisuuteen kiinnitetään huomiota myös uudiskohteissa, joita varten OP KK:lta on pyydetty hyvinkin tarkat tiedot pistokkeiden sijainneista ja lattiamateriaaleista, sekä esimerkiksi asunnon pohjapiirustus.

Tarpeen mukaan Virtual Designilta on myös itse otettu yhteyttä esim. rakennuttajaan vaikkapa sähköpiirustusten saamiseksi. Näin on toimittu esimerkiksi oheisen kuvan kohdalla.

Luonnollisuus on siis otettu vakavasti ja 3D-sisustukset on laadittu mittatarkoiksi siten, että asunnon ostaja voisi ne halutessaan itsekin toteuttaa. Tämä on selkeä lisäarvo.

Lisätietoa

Mikäli haluat kuulla lisää aiheesta, ota yhteyttä Virtual Designiin ja mikäli olet myymässä tai hankkimassa uutta kiinteistöä, katsasta ihmeessä OP-Kiinteistökeskuksen tarjonta.

0 kommenttia

Subscribe to our mailing list

* indicates required