Sisustus ja tilojen 3D-mallinnus vaikka kännykkävideon pohjalta

kesäkuuta 14, 2018

Viime toukokuussa järjestämämme arvonnan voittaja ilmenee tämän artikkelin lopusta.

Palkkiona oli 3D-sisustus viiteen asiakkaan toimittamaan valokuvaan ja palkinnon arvo on noin 600 euroa. Arvonta suoritettiin 4.6.2018.

Teemme myös haastavammat sisustus- ja renderöintiprojektit

Aina ei ole valokuvia, joihin 3D-sisustus voitaisiin tehdä suoraan. Tällöin tilat on ensin renderöitävä, eli mallinnettava tietokoneella ja sisustettava sitten vasta. Sellaista tilaa ei olekaan, jota ei pystytä mallintamaan, jos siitä vain saadaan mitat.

Tämä käy hyvin ilmi esimerkiksi oheisista videoista.
Kyllä. Me voimme!

Tässä kyseisessä tapauksessa asiakas tiedusteli voimmeko toteuttaa ennakkomarkkinointiin 3D-kuvia saneerauskohteesta. Ongelmana oli, että paperilla ei ollut mitään suunnitelmia toteutuksesta ja kohteesta oli saatavilla vain pohjakuvat, sekä puutteelliset ja riittämättömät leikkaus- ja julkisivukuvat.

Asiakkaallamme oli kuitenkin ajatus siitä mitä haluaa tehdä ja toimiva älypuhelin, jolla saa otettua videokuvaa.

Puhelimella kuvatun videon ja muutamien valokuvien perusteella toteutimme 3D-havainnekuvat tilan käyttömahdollisuuksista. Lisäksi teimme 3D-sisustussuunnittelun. Keittiön paikka oli ennalta tiedossa ja saimme vapauden toteuttaa sen.

Arvonnan voittaja on Satu Astala!

Viimekertaisessa blogipostauksessamme lupasimme arpoa lukijoiksemme liittyneiden henkilöiden kesken viiden kuvan 3D-sisustuspaketin asiakkaan toimittamiin valokuviin.

Osallistujia oli kokonaisuudessaan 48 henkeä ja olemme jokaisesta postituslistalle liittyneestä lukijastamme erittäin kiitollisia.

Arvonnan voitti Turun Seudun OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtaja Satu Astala, joten paljon onnea Satu!

Maltamme tuskin odottaa, että pääsemme sisustamaan osoittamaasi kohdetta lähettämiisi valokuviin!

Liity sinäkin blogin lukijaksi

Paras ja helpoin tapa seurata tätä blogia on tilata postaukset sähköpostiin alla olevalla lomakkeella. Parilla klikkauksella varmistat, että näet jokaisen uuden postauksen ensimmäisten joukossa.

PS: Listalta pääsee pois milloin tahansa, eikä liittyminen sido sinua mihinkään! 👇

0 kommenttia

Subscribe to our mailing list

* indicates required