VD-blogi aloittaa toimintansa tästä

toukokuuta 18, 2018

Ryhdy lukijaksemme, täytä alla oleva lomake ja voita 600e euron arvoinen palkinto!

Maailma on kolmiulotteinen ja yhä suurempi osa elämästämme on netissä. Internetin kautta myydään asuntoja, vertaillaan palveluita ja palveluntarjoajia, hintoja ja tehdään monenmoisia johtopäätöksiä ihmisten ja yritysten osaamisesta ja kompetenssista.

Muiden muassa myös meidän oli tämän johdosta aika avata oma blogi. Samalla tehtiin myös pienimuotoinen kasvojenkohotus käyttämiimme somekanaviin.

Katso uudet ilmeemme Facebookissa, Twitterissä ja Linkedinissä.

Kiinteistövälittäjän ja rakennuttajan lempiblogi

Tässä blogissa tulemme käsittelemään laajasti eri aiheita, jotka liittyvät asuntojen rakentamiseen myymiseen ja ennen kaikkea esittelyyn. Lukijana tulet saamaan meiltä kuukausittain yhden artikkelin verran timanttista sisältöä, josta uskomme olevan sinulle hyötyä.

Ryhdy lukijaksi ja voita palkinto

Mikäli päätät ryhtyä lukijaksemme, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden rahan arvoisen edun voittamiseen. Kaikkien tämän artikkelin alla olevan lomakkeen täyttäneiden henkilöiden kesken arvotaan 5 kpl Digital styling -suunnitelmaa veloituksetta (asiakkaan toimittamiin kuviin).

Lisätietoa palvelusta: Digital styling / 3D-sisustus »

3D-sisustus

Virtual Design Oy

Virtual Design Oy on nuorekas virtuaalidesign-toimisto, jossa työskentelee 15 kolmiulotteisen maailman ammattilaista, mm. piirtäjiä, 3D-mallintajia sekä sisustus-suunnittelijoita

Toimintamme perusperiaatteita ovat varmuus, nopeus, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja erinomainen tekninen tuki yhdistettynä edulliseen hintaan ja erinomaiseen laatuun.

Asiakkaitamme ovat monet arkkitehtitoimistot, asuntojen ja toimitilojen rakentajat, kiinteistövälittäjät, sisustussuunnittelijat sekä maisemasuunnittelijat.

Lisätietoa löydät kotisivuiltamme »

PS:
Täytä lomake heti, sillä kampanja on voimassa vain 31.5.2018 asti ja arvonta suoritetaan 4.6.2018!

0 kommenttia

Subscribe to our mailing list

* indicates required